GRAMSTADTUNET SKAPER DE PERFEKTE RAMMENE TIL DITT NESTE SELSKAP

Bestyrer på Gramstadtunet, Mona, ønsker deg hjertelig velkommen til Gramstad!
Bestyrer på Gramstadtunet, Mona, ønsker deg hjertelig velkommen til Gramstad! Foto: Marius Vervik

Planlegger du selskap for bedriften, venner eller familie og trenger et passende lokale? På Gramstadtunet i Sandnes finner du unike lokaler i naturskjønne omgivelser like ved foten til Dalsnuten!

Her har du anledning til å arrangere både store og små selskaper. Friluftslåven og Gramstadhuset er begge tilgjengelig for utleie, noe som åpner opp for større selskaper og muligheten for overnatting i huset. Det koselige tunet på Gramstad har plass for kjekke uteaktiviteter med bålpanner og griller tilgjengelig. Ta kontakt med bestyrer Mona K. Lende Pedersen bestyrergramstad@stf.no for en hyggelig prat om ditt neste selskap. Les mer om Gramstad på UT.no.

Gjeldende smittevernråd til feiringer, sammenkomster og arrangementer finner du på Helsenorge.

FRILUFTSLÅVEN

Foto: Agnethe Larsen

Friluftslåven er et eventyrlig lokale med nydelig utsikt og god plass til både små og store selskaper og arrangementer. Her er det høyt under taket og nok plass til å dekke til ca. 45-50 personer. Låven var helt ny i 2016 og har et eget kjøkken og handicaptoalett. Ønsker du å kombinere selskapet ditt med uteaktiviteter, så åpner Gramstadtunet opp for dette. Her er det benker med sitteplasser, mulighet for å låne bålpanner og griller. Friluftslåven er trinnfri, har handicaptoalett og egner seg derfor godt for rullestolbrukere. 

GRAMSTADHUSET

Foto: Marius Vervik

Det sjarmerende huset på Gramstad åpner opp for overnatting i naturskjønne omgivelser. Hva med å kombinere leie av huset og låven, hvis du skal ha selskaper som krever god plass og muligheten for overnatting? Huset har lokaler for 25-30 personer og 12 sengeplasser fordelt på 3 koselige soverom. Det er innlagt vann, wc og dusj. Kjøkkenet er godt utstyrt og har oppvaskmaskin. Det er rampe inn til inngangsdøren, som gjør det lettere for rullestolbrukere å komme inn i huset. Møterom, wc og kjøkken er i 1. etasje, mens soverommene er i 2. etasje.

BESTILLING AV LOKALE

Ønsker du å leie Friluftslåven, Gramstadhuset eller begge deler til ditt neste arrangement? Ta kontakt ved å trykke deg inn på en av de røde knappene under, så kontakter vi deg innen tre arbeidsdager. 

Avbestillingsvilkår: Melding om avbestilling sendes til gramstad@stf.no. Ved avbestilling inntil 15 dager før avtalt opphold blir hele leieprisen refundert. Ved avbestilling inntil 7 dager før avtalt opphold blir 50 % av leieprisen refundert. Ved avbestilling senere enn 7 dager før opphold må full leie betales, selv om avbestilling skyldes sykdom, vær- eller føreforhold. Eventuell erstatning avklares med forsikringsselskap.