Trenger du å leie lokale?

Friluftslåven har god plass til å dekke opp til de flotteste selskapeligheter.
Friluftslåven har god plass til å dekke opp til de flotteste selskapeligheter. Foto: John Petter Nordbø

Ønsker du å leie Friluftslåven, Gramstadhuset eller begge deler til ditt neste selskap eller arrangement? Mulighetene må Gramstad er mange! Vi har også fantastiske uteområder som egner seg godt for å ha deler av selskapet utendørs. Ta gjerne kontakt med bestyrer Mona K. Lende Pedersen bestyrergramstad@stf.no for en hyggelig prat om ditt neste selskap. 

Friluftslåven - et eventyr av et lokale!

Friluftslåven er et eventyrlig lokale med nydelig utsikt og god plass til både små og store selskaper og arrangementer. Her er det høyt under taket og nok plass til å dekke til ca. 45-50 personer. Den har eget kjøkken med alle fasiliteter, så her kan man fint tilberede maten til selskapet og holde det varmt mens selskapet pågår. Låven var helt ny i 2016 og har et eget kjøkken og handicaptoalett. Friluftslåven er trinnfri, har handicaptoalett og egner seg derfor godt for rullestolbrukere.

La gjestene dine få nye den vakre utsikten fra det flotte selskapslokalet i Friluftslåven!
La gjestene dine få nye den vakre utsikten fra det flotte selskapslokalet i Friluftslåven! Foto: John Petter Nordbø

Gramstadhuset - åpner opp for overnattingsmuligheter

Det sjarmerende huset på Gramstad åpner opp for overnatting i naturskjønne omgivelser. Hva med å kombinere leie av huset og låven, hvis du skal ha selskaper som krever god plass og muligheten for overnatting? Huset har lokaler for 25-30 personer og 12 sengeplasser fordelt på 3 koselige soverom. Det er innlagt vann, wc og dusj. Kjøkkenet er godt utstyrt og har oppvaskmaskin. Det er rampe inn til inngangsdøren, som gjør det lettere for rullestolbrukere å komme inn i huset. Møterom, wc og kjøkken er i 1. etasje, mens soverommene er i 2. etasje. Du kan lese mer om huset å Gramstad her

Gode muligheter for overnatting i Gramstadhuset.
Gode muligheter for overnatting i Gramstadhuset. Foto: John Petter Nordbø

Naturskjønne uteområder som egner seg for uteselskaper

Gramstad er omgitt av vakker natur så langt øye kan se! Det koselige tunet på Gramstad er en perfekt boltreplass for kjekke uteaktiviteter, og er en perfekt mulighet til å kunne arrangere delere av selskapet utendørs. Benker, bålpanner og grill er tilgjengelig til utlån. Trenger du mer plass i tillegg til låven er det muligheter for å leie telt, som gjør at du kan utvide lokalene. Mulighetene er uendelige og lokasjonen helt unik.

Uteområdene på Gramstad egner seg godt til å ha deler av selskapet utendørs.
Uteområdene på Gramstad egner seg godt til å ha deler av selskapet utendørs. Foto: Marius Vervik